Rolf Berglund AS

Glassmester Rolf Berglund AS er en tradisjonell glassmesterbedrift med spesialkompetanse innenfor skreddersydde interiørglassløsninger.

Vi er blandt Oslos største glassmestere innenfor utskifting av sprukne og punkterte glassruter.

Rolf Berglund as er autorisert som Mesterbedrift og har 8 servicebiler i drift hver dag i Oslo med omegn. Vi har også 24 timers utrykningsservice alle dager hele året.

Selskapet er Asbestsaneringsgodkjent og er Startbankregistrert, samt Trans Q sertifisert. Vi er også Miljøfyrtårnsertifisert og utøver våre HMS forpliktelser seriøst.

Glassmester Rolf Berglund AS er godkjent som lærebedrift og oppfordrer lærlinger til å søke hos oss.

 

Selskapet arbeider både for privat og offentlig sektor.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig prat på vårt showroom på Bislet i Oslo

 

Daglig Leder: Silje Karlsen


24 timers service

Når uhellet først er ute er det viktig at du kan stole på glassmesteren. Vi rykker ut uansett vær, uansett dag og uansett tidspunkt hele året. Vi har 30 minutter maksimal responstid innen Oslo og inntil en time for hele Akershus. Glassruten / døren / vinduet, sikres midlertidig og vi gir deg bransjens best mulige responstid på den permanente glassutskiftingen som følger. Vi har god dialog med vaktselskapene og forsikringsselskapene og hjelper deg med veiledning i hvordan du skal opptre i forbindelse med ditt skadetilfelle.

Vårt vaktnummer er: 22 13 50 90


Kart til vårt showroom:

Vis større kart

 


Godkjenninger og Sertifiseringer


Kopirett: Alle bilder som er brukt på denne siden er enten Rolb Berglund as' bilder eller fra våre leverandører. Gjenbruk av bildene er ikke tillatt uten tilllatelse fra Rolf Berglund as eller ven respektive leverandør.